12 g protein pudinku (1/3 sáčku protein pudinku)
160 ml polotučného mléka
60 g tvarohu v kostce
10 g cukru
80 g ovoce
Pudink připravte podle návodu. Do mírně zchladlého pudinku vmíchejte nebo metličkou všlehejte tvaroh. Navrch dejte směs čerstvého nebo rozmrazeného ovoce (maliny, borůvky, rybíz atp.).
1 porce = 80 g vařeného pudinku, 30 g tvarohu, 40 g ovoce
50 g kuřecích prsou
Koření na grilované maso
30 g zelenina směs (rajčata, paprika, okurka, ledový salát)
1 čajová lžička olivového oleje
2 čajové lžičky citrónové šťávy
Koření do salátu
Čajová lžička medu
20 g opečených brambor
10 g skyr ochucený pepřem
Na pánvi nasucho orestujeme maso, lehce okořeníme. Brambory opečeme na teflonové pánvi, kterou předtím mírně potřeme olejem. Připravíme si zeleninu a zálivku z oleje, medu, koření a citrónové šťávy. Skyr opepříme, popř. podle chuti mírně osolíme.
1 porce = 40 g pečeného masa, 30 g zeleninový salát, 20 g brambory, 10 g skyr
10 g červené papriky
20 g ředkvičky
35 g bílek
25 g vařené čočky
5 g černé olivy
10 g majonéza
Petrželová nať
Uvařenou čočku smícháme s nakrájenou zeleninou, olivami a bílkem. Navrch dáme majonézu a posypeme petrželkovou natí.